Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe seizoenkaart aanschaffen of bijkopen vooralsnog niet mogelijk

Ook al gaat zo'n beetje alles net even anders, iedere seizoenkaarthouder kijkt uit naar het moment waarop verlengd kan worden. Dat is zelfs in coronatijden zo. Het verlengen van seizoenkaarten roept automatisch vragen op bij Ajacieden die er nog geen eentje hebben, maar wel graag willen. Helaas kan dat nu niet.

19 mei 2020 - 07:55
alleenverlengencar
Hopelijk springen de poortjes voor het nieuwe seizoen op groen! © De Brouwer

Het verlengen van de seizoenkaart doet onwijs verlangen naar het moment waarop we weer als vanouds welkom zijn in een stadion, maar dat moment ligt nog ver in de toekomst. Het seizoen wordt hopelijk in september hervat, maar volle stadions? Dat lijkt ver weg. Heel ver weg...

Daarom heeft Ajax er in eerste instantie voor gekozen om seizoenkaarten 'slechts' te verlengen. Wie nu al een seizoenkaart in bezit heeft, kan vanaf 19 mei zijn of haar plekje veilig stellen voor het moment waarop Ajax weer vanaf volle tribunes mag worden aangemoedigd. Daarmee houdt het voor nu op.

We kunnen ons best voorstellen dat je wilt verplaatsen van de ene naar de andere plek in de Johan Cruijff Arena, maar dat is nu niet mogelijk. En een seizoenkaart bijkopen zit er eventjes niet in. Ook de nieuwe stoeltjes in de hoeken van het stadion krijgen voorlopig nog geen eigenaar.

Er wordt nu alleen verlengd. Wie weet is er na afloop van de verlengingsperiode meer duidelijk over de hele situatie en dan wordt bekeken of er nog nieuwe seizoenkaarten verkocht gaan worden. Mocht dit gebeuren, dan wordt hierover uiteraard lawaai gemaakt zodat iedereen bijtijds op de hoogte is!

Er is een zeer select groepje Ajacieden voor wie om uiteenlopende redenen wel wat zaken gaan veranderen. Uiteraard treedt de club met deze supporters in contact.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >