Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mooie plaatjes in plakboek van reis naar Wenen in 1995!

We hoeven niet meer uit te leggen wat er vandaag precies 25 jaar geleden is gebeurd. We hebben er allemaal onze eigen herinneringen aan en de beelden staan voor altijd op ons netvlies. Als je van de partij was in Wenen, zijn die herinneringen nog vele malen mooier. Kijk maar mee.

24 mei 2020 - 13:12
openerplakboekcar
Prachtige plaatjes, blader maar mee! © Kees

We kregen van Kees Bresser een prachtig linkje gestuurd via Wetransfer. Het zijn foto's van foto's, maar wat geeft dat? Helemaal niets. Vinden we juist leuk! Want zo ging het vroeger. En we hebben het deze dagen toch volop over vroeger. Dan kun je het maar beter gewoon goed doen.

Anno nu maak je honderden foto's op je telefoon, je selecteert de beste plaatjes en je maakt digitaal wat pagina's op waarna een paar dagen later een fotoboek met haarscherpe afdrukken wordt bezorgd. Hoe anders was dat pakweg 25 jaar geleden?

Anders, heel anders! Er bestonden nog niet eens digitale fotocamera's. Nee, je moest nog ouderwets een rolletje inleveren bij de fotowinkel, wachten op het ontwikkelen en een plakboek kopen om je foto's in te plakken. En ook het bijschrift moest je er zelf bij schrijven.

Het resultaat liegt er natuurlijk niet om. Kijk maar mee en geniet nogmaals van de sfeer rondom de finale in Wenen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >