Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Laat zien hoe erg jij Ajax mist en verdien shirt vol handtekeningen!

Het Ajax van 2019/2020 zal helaas niet de boeken ingaan als kampioen... Gelukkig vervagen onze herinneringen niet en maakten we ook dit seizoen weer veel moois mee. Om in de vorm van een gesigneerd shirt tóch een prijs te pakken, dagen we jou uit te laten zien hoe erg je Ajax mist!

04 mei 2020 - 13:03
shirtsmethandtekeningencar

Als gevolg van de corona-pandemie kunnen we al een tijdje niet richting de Johan Cruijff Arena en het zal ook nog wel een tijdje duren voordat we weer een stap in het stadion zetten. En daarom moeten we Ajax omgekeerd maar naar jou brengen, nietwaar?!

Daar moet je alleen wel een kleine tegenprestatie voor leveren. Hoe? Dat is helemaal aan jou! Maar de insteek is duidelijk: laat zien hoe erg jij Ajax mist... Als je lid bent van SV Ajax zien we graag foto's en filmpjes tegemoet, van je mooiste stoepkrijt of een spandoek. Start desnoods een digitale pogo! Leuke ideeën delen wij trouwens graag via onze kanalen!

Verzin iets, verras ons en als je echt een toffe inzending met ons deelt, kan dit je een gesigneerd shirt opleveren. De handtekeningen van alle spelers staan erop, dus die wil je hebben! Het betreft vijf thuisshirts en vijf uitshirts, in de maten L en XL, maar grote kans dat zo'n shirt toch aan de muur komt te hangen in plaats van om je schouders!

Mis jij Ajax en heb je een origineel idee om dit uit te beelden? Ga dan aan de slag! Je krijgt tot 10 mei laat in de avond de tijd om jouw inzending naar ons op te sturen – vergeet je lidnummer niet! – en geef hierbij ook aan of je nog een voorkeur hebt voor een thuis- of uitshirt. Zowel leden van Ajax Jonge Schare als Ajax Life mogen meedoen.

Adresseer je inzending aan webredactie@svajax.nl. Veel succes, hou vol en blijf gezond!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >