Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dikke kijktips: Ziyech-specials bij Ziggo, Ajax én NOS!

Hakim Ziyech is aan zijn afscheidstournee begonnen. De speler die zijn carrièrestappen zorgvuldig kiest, neemt afscheid met een aantal mooie interviews, dus pak je agenda er even bij om wat data en tijdstippen te noteren!

13 mei 2020 - 10:36

Het leek een afscheid zonder glans te worden. Zomaar ineens had Ziyech op bezoek bij sc Heerenveen (1-3) zijn laatste Ajaxwedstrijd gespeeld. Het shirt kon opgeborgen worden, het seizoen was afgelopen. Zijn periode bij Ajax ook, want bij Chelsea wacht een nieuwe uitdaging.

Een roemloos afscheid, zo leek het dus. Maar er volgt nog een laatste toegift van de magiër. Ajax TV reisde samen met Ziyech af naar bioscoop Tuschinski om met hem terug te blikken op zijn vier jaren in Amsterdam. Mooie tijden, soms ook moeilijke tijden. Als we de teaser zien, dan wordt geen enkel onderwerp geschuwd. Er vloeien zelfs tranen.

De special met de titel ‘Hakim Ziyech – Wizard of AMS’ gaat donderdag 14 mei om 19.15 uur in première op Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo? Niet getreurd. Ajax stelt het interview drie kwartier later ook beschikbaar op zijn website en YouTube-account. Vanaf 20.00 uur is ook daar de special te zien.

Maar dat is nog niet alles, want ook Soufiane Touzani ging met Ziyech op pad. De freestyle-voetballer maakte een special met de Ajacied voor NOS Studio Sport. Deze kun je in je agenda pennen voor zondag 17 mei om 16.30 uur.

Zo krijgt de man die ons veel moois bracht toch het afscheid dat hij verdient.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >