Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Coronaproof-tours in Johan Cruijff Arena starten 1 juni

Goed nieuws! De Johan Cruijff Arena opent 1 juni weer de deuren voor rondleidingen. Uiteraard houdt ons favoriete stadion daarbij rekening met de door de overheid gestelde maatregelen. Anderhalve meter en alles!

15 mei 2020 - 10:47
rondleiding-12002
Welk stoeltje ga jij innemen als je hier rondloopt? © Pro Shots

Het stadion benadrukt dat de gezondheid van bezoekers en medewerkers voorop staat bij de heropening, want de coronacrisis maakt dat we met zijn allen moeten blijven opletten.

Maar het is vooral fijn dat we weer naar de Arena kunnen. Nee, nog niet voor het kijken van wedstrijden, maar wel om bijvoorbeeld de kleedkamers, het speelveld, de persruimte en het goed gevulde museum te bewonderen.

Op basis van de gestelde richtlijnen wordt tijdens de rondleidingen rekening gehouden met de anderhalvemeter-richtlijn en neemt het stadion diverse hygiënemaatregelen. Zo gaan gezelschappen gescheiden naar binnen en is de hele route van de tour éénrichtingsverkeer.

De Arena Tours zijn hier te boeken en vinden vanaf 1 juni in het weekeinde plaats tussen 10.00 en 17.00 uur en doordeweeks om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Wist je dat je als lid van Supportersvereniging Ajax 25 procent korting krijgt op een rondleiding?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >