Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Clubs spreken supporters in collectieve videoboodschap toe

Nog voordat er een punt achter de eredivisie werd gezet, vocht iedere club elkaar wel zo’n beetje de tent uit wat betreft de diverse beslissingen van de KNVB. De samenhorigheid was ver te zoeken, maar de collectieve videoboodschap van alle betaald voetbalclubs in Nederland brengt daar hopelijk verandering in.

09 mei 2020 - 09:51
CL-Ajax-lille-2019_331
Details over een tegemoetkoming worden volgende week bekend. © De Brouwer

Solidariteit komt nu eenmaal beter over dan elkaar de tent uitvechten en dat lijken de clubs zich nu ook te realiseren. We moeten het samen doen, zo luidt de boodschap die alle clubs zaterdagochtend richting hun supporters brengen. Het stopzetten van de competitie heeft ervoor gezorgd dat de fans meerdere wedstrijden mislopen en dus is er gezamenlijk besloten om hen hierin tegemoet te komen.

“Het is stil. Lege velden. Lege stoelen,” zo horen we in de open brief die wordt voorgedragen in de video. “Helaas blijft die stilte nog even. Want het is klaar voor dit seizoen; kruis erdoor, streep eronder. Dat spijt ons. We hadden je graag meer willen geven,” aldus de videoboodschap die als voorschot dient op wat volgende week bekend wordt gemaakt.

De details over de invulling van de tegemoetkomingen ontbreken namelijk nog, maar supporters met aangeschafte (seizoen)kaarten ontvangen op 12 mei een persoonlijk bericht vanuit hun club waarin de mogelijkheden worden uitgelegd.

“Ons voetbal heeft het zwaar. Daarom vragen we je om achter ons te blijven staan. En als je het nodig hebt, staan wij achter jou. Achter elkaar. Voor ons voetbal,” zo wordt er afgesloten.

https://twitter.com/eredivisie/status/1259006436018802689

https://twitter.com/eredivisie/status/1259008952718651393

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >