Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Al bijna 20.000 Ajacieden hebben hun seizoenkaart verlengd!

We kunnen al een tijdje niet naar Ajax. En het gaat ook nog wel een tijdje duren voordat we onze club weer kunnen aanmoedigen op de tribune. Kortom, we zijn wel toe aan een beetje goed nieuws. Dat hebben we. Al bijna 20.000 Ajacieden hebben hun seizoenkaart verlengd!

27 mei 2020 - 12:08
cijferssccverlengencar
De verlenging van seizoenkaarten gaat als een speer. © De Brouwer

We missen Ajax. We missen Ajax ontzettend. Zo'n beetje het enige wat je deze dagen concreet kunt doen om je band met de club te onderstrepen, is het verlengen van je seizoenkaart. En zeg nu zelf: je wilt je vaste stoel in de Johan Cruijff Arena toch ook gewoon niet kwijt?

Nou, dat blijkt! De teller staat na de eerste week op het punt om de grens van 20.000 seizoenkaarten te passeren. Dat is een ongekend hoog en mooi aantal. Het is meer dan een verdubbeling ten opzichte van vorig seizoen na de eerste week. Dat is fantastisch om te horen.

Bijna de helft van alle seizoenkaarthouders heeft zijn jaarkaart dus al verlengd. En we kunnen ons prima voorstellen dat dit aantal de komende dagen snel groeit, want dit zijn de dagen waarop het vakantiegeld wordt gestort. Dit levert vast weer een mooie impuls op, want soms is timing ook alles.

Houders van een seizoenkaart hebben tot 1 juli om hun abonnement te verlengen. Als het zo doorgaat, is die tijd niet eens nodig. Zo'n oppepper kan Ajax goed gebruiken! En hopelijk volgt er richting september ook een oppepper die betekent dat we naar binnen mogen bij thuiswedstrijden.

Zo niet, dan biedt Ajax compensatie per gemiste wedstrijd en daarmee heeft het de mooiste en beste regeling van de eredivisie. Ook als er in de tussentijd slecht nieuws volgt en we wedstrijden moeten missen, blijft clubliefde als vanouds overeind en vormt dit ongetwijfeld de basis voor een oplossing.

Dat bewijzen deze tijden wel.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >