Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden krijgen vanaf zaterdag vakantie tot 11 juni

Erik ten Hag heeft het al een paar keer toegelicht: hij werkt met Ajax gefaseerd toe naar het volgende seizoen. Dat doet de selectie in drie blokken, waarvan het eerste blok er bijna opzit. Dan mogen de spelers genieten van een vakantie.

13 mei 2020 - 07:57
gravenberch-12002
Hoi Ryan, kun jij tijdens je vakantie anders gewoon bijtekenen? © Ajax Images

Het eerste blok is nog niet helemaal voorbij, want woensdag en donderdag staan er nog een aantal testen op het programma en vrijdag volgt een afsluitende teamactiviteit. Daarna hebben de spelers vakantie en worden ze pas een kleine maand later terugverwacht op sportpark De Toekomst.

Dan gaat blok 2 van start. Dit blok duurt van 11 juni tot en met 12 juli. Ook daarna is er een korte stop, waarna blok 3 van start gaat. Dat trainingsblok duurt van 1 augustus tot en met 31 augustus en daarin wordt de intensiteit natuurlijk flink verhoogd.

Het is de vraag welke spelers we allemaal terugzien in dat laatste blok, richting wat hopelijk de start van een nieuw seizoen wordt. Hakim Ziyech sowieso niet, maar wat gaan Ajax en Klaas Jan Huntelaar bijvoorbeeld doen? Wat gebeurt er allemaal rondom Andre Onana? Het worden vast nog spannende tijden.

Zo ook rond Ryan Gravenberch. Je zou denken dat het langer binden van de zeventienjarige geen probleem zou zijn, maar de middenvelder en zijn entourage willen eerst een duidelijk plan geschetst krijgen voor er een krabbel op papier komt. Het is allemaal wat!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >