Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win Lasse Schöne Trophy met nabootsen van je favoriete Ajaxgoal!

Ha, Ajax heeft een uitermate toffe actie op poten gezet. Tenminste, dat vinden wij. Jij kunt namelijk kans maken op de enige echte Lasse Schöne Trophy voor mooiste Ajax-goal van de maand april.

22 april 2020 - 17:08
schone-12001
De man die louter mooie doelpunten maakte voor Ajax. © Pro Shots

Zoals je vast weet licht onze club elke maand de fraaiste Ajaxtreffer uit en de maker ervan ontvangt de Lasse Schöne Trophy. Hakim Ziyech, Quincy Promes en Nico Tagliafico wonnen deze prijs – vernoemd naar de man die louter mooie goals maakte – en jij kunt deze bokaal nu ook op je naam schrijven. Eeuwige roem en alles!

Huh, ja, maar hè…? Hoe dan? Gaan we vertellen. Gewoon doorlezen!

In deze tijden van corona ligt het voetbal stil, maar Ajax houdt tóch een doelpunt van de maand verkiezing. En precies daar heeft de club jouw hulp bij nodig.

Ajax roept zijn supporters op hun favoriete Ajaxgoals na te bootsen en op socials te gooien. Wij kunnen alvast niet wachten op de omhaal van Marco van Basten tegen FC Den Bosch, maar dan nu ergens in een achtertuin. Of de slalom van Zlatan Ibrahimovic tegen NAC, maar dan in een huiskamer.

Je mag los. Je moet zelfs los. De moeilijkheidsgraad bepaal je zelf. Je kunt de hakbalgoal van Rafael van der Vaart nadoen tegen Feyenoord of de halve omhaal van Jari Litmanen, uit bij AZ. Of doe je de maestro zelf na en plaats je de bal als een ware Schöne in de kruising in een denkbeeldig Estadio Santiago Bernabéu?

We zijn benieuwd! Speel je favoriete goal na in je woonkamer, op zolder, in de slaapkamer of in de tuin. Er zijn nog wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Maak je video in een Ajaxshirt
  • Tag @AFCAjax
  • Gebruik #GoalOfTheMonth als hashtag

Ajax belooft de leukste inzendingen van officieel commentaar te voorzien en op zijn social media-kanalen te delen. Over eeuwige roem gesproken! De uiteindelijke winnaar van de verkiezing wint de Lasse Schöne Trophy van de maand april.

Dat lijkt ons een hele dikke prijs. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >