Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Coronaproof Fanshop Ajax bij Johan Cruijff Arena 30 april weer open

De fanshop van Ajax bij de Johan Cruijff Arena heropent donderdag 30 april de deuren voor supporters. Uiteraard worden de nodige maatregelen genomen met het oog op de gezondheid van bezoekers.

29 april 2020 - 15:15
fanshop-1200
De fanshop bij het stadion gaat weer open, maar wel met de nodige maatregelen. © Ajax Life

Potdicht is de fanshop bij het stadion al sinds 17 maart en dat geldt net zo goed voor de locaties Kalverstraat en Bataviastad. Dit had natuurlijk alles te maken met de maatregelen voor bestrijding van het coronavirus.

Inmiddels kan Ajax melden dat de stadionshop donderdag van het slot gaat, zodat supporters weer op zoek kunnen naar Ajaxsnuisterijen. Bezoekers kunnen dagelijks terecht van 12.00 tot 17.00 uur, ook in het weekeinde.

Uiteraard neemt de club wel maatregelen om te zorgen dat er niet te veel mensen te dicht op elkaar in de winkel aanwezig zijn. We moeten met z’n allen immers wel goed blijven opletten.

Volgens een woordvoerder is gezorgd dat er overal in de winkel anderhalve meter afstand van elkaar kan worden gehouden. Er zijn stickers op de grond geplakt, zoals je die wellicht kent van supermarkten. Daarop worden bezoekers eraan herinnerd dat je elkaar wel de nodige ruimte moet geven.

Verder zijn er speciale looproutes en een aparte in- en uitgang. Daarnaast mag er maar een bepaald aantal mensen tegelijk in de winkel aanwezig zijn en moet je bij de ingang een mandje meenemen. Ook dit kennen we inmiddels van het reguliere boodschappen doen.

Zodra de mandjes op zijn, is het maximumaantal mensen dat de winkel in mag bereikt en moet je dus even op je beurt wachten.

De fanshops in de Kalverstraat en Bataviastad blijven nog even gesloten, al is de verwachting dat ook daar binnenkort de deuren weer openen.

Doe je liever aankopen vanuit je luie stoel? Dat kan natuurlijk altijd via de webshop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >