Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bouwer mini-JC Arena roept hulp Ajaxsupporters in voor laatste details!

Het kan je haast niet ontgaan zijn: de Amerikaan David Resnik (38) bouwt de Johan Cruijff Arena en het is tijd voor een kleine update, want het toffe project nadert zijn voltooiing. En David roept nu de hulp in van Ajacieden!

10 april 2020 - 09:34
mini-arena-12001
Nog altijd worden steeds meer details zichtbaar. Bizar. © David Resnik

Al weken vliegen foto’s en filmpjes van de mini-Arena over het web en dus leek het ons tijd om David te vragen hoe ver hij is met het grote priegelen. Want priegelen is het met een grasmat van slechts acht bij vier centimeter…

David, we zien dat de verlichting in de mini-Arena werkt. Ben je bijna klaar met het project?
“Ik zou zeggen dat ik nu voor zo’n tachtig procent klaar ben. De verlichting in het stadion werkt en de volgende stappen zijn detaillering en verlichting aan de buitenkant en de trappen het stadion in, dus ook alle roltrappen. Misschien maak ik station Bijlmer-Arena nog wat mooier. Maar voor echte details heb ik de supporters nodig!”

Ah tof, wat kunnen zij voor je doen?
“Ik hoor graag van Ajaxsupporters wat zij nog verbeterd of toegevoegd willen zien aan het project. Is er iets dat ontbreekt? Ik zou dolgraag reacties en suggesties van Ajacieden ontvangen om zo nog meer gevoel in het bouwwerk te brengen.”

Hoe kunnen ze je bereiken dan?
“Niet meer via Twitter in elk geval, want daar is mijn account opgeschort. Lang verhaal, tof medium, maar ik ga er niet meer tegen vechten. Ik post nu alleen nog updates op Facebook en Instagram, waar mensen mij kunnen vinden via @StadiumsForAnts. Daar kunnen ze ook suggesties en ideeën plaatsen om de mini-Arena nog beter te krijgen.”

Wil je nog iets zeggen tegen je volgers?
“Ik ben onwijs blij met alle mooie reacties die ik krijg en hoop dat iedereen veilig en gezond blijft. Ik droom van de dag dat deze hele coronacrisis voorbij is en dat ik in Amsterdam veel Ajacieden in het echt kan ontmoeten.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >