Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life magazine 9: win boek over Nouri, Van Gaal of Stoeltje63!

Ook in ons verse magazine Ajax Life besteden we weer aandacht aan drie nieuwe publicaties. Als lid van SV Ajax maak jij kans één van dit trio toffe boeken te winnen. In deze tijden van corona en opgelegd sociaal isolement is een mooi voetbalboek wellicht precies wat je nodig hebt!

17 april 2020 - 09:11
boeken-12001
Hoe vol is jouw boekenkast? © Ajax Life

In Ajax Life 9 besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. De één tovert een glimlach op je gezicht en mogelijk dat de ander je een wat ernstiger gezicht oplevert. Hoe dan ook, als je meedoet aan onze prijsvraag, dan maak je kans op een extra leeswerkje op de plank.

Natuurlijk is er het boek 'Abdelhak Nouri, een onvervulde droom' van auteur Khalid Kasem. Een boek waar al veel over is gezegd en geschreven en ook wij kunnen er niet omheen. Kasem schreef het boek als vertrouwenspersoon van de familie Nouri. Dat maakt dit gebundelde levensverhaal ontzettend intiem. Eén specifieke foto benadrukt die intimiteit. Daarop zien we de voetbalschoentjes van de destijds driejarige Nouri. Een vertederend en verdrietig beeld. 

Dan is er Louis van Gaal en dat is altijd interessant! De flamboyante Van Gaal ging wederom met ghostwriter Robert Heukels zitten voor zijn tweede biografie met de titel 'LvG'. Een herhaling van zetten is dat zeker niet, omdat Heukels in dit nieuwe werk ook anderen aan het woord laat over Van Gaal. Zo krijgen we als lezer een compleet beeld van de totale mens Van Gaal. Voor Ajacieden is Van Gaals rol bij de Fluwelen Revolutie een interessant hoofdstuk.

We sluiten af met het boekje 'Stoeltje 63, dromen' van Nicky Samsom. Hij bundelde zijn blogs over het droomseizoen 2018/2019 tot een fijn leesboekje. Wie geregeld deze site bezoeken kent Nicky natuurlijk allang. We beschouwen hem als vriend van de show en na elke thuiswedstrijd van Ajax krijgen we een mailtje met daarin een verse blog. Altijd met een positieve bril en via een originele invalshoek.

Wil jij kans maken op een van de deze boeken? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met donderdag 14 mei. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

LET OP: Het kan zijn dat het formulier een foutmelding geeft. We zijn hard aan het werk dit te verhelpen. Probeer het dan sowieso later graag nog eens!

Prijsvraag: Bij welke club speelde Viktor Fischer voor hij naar Ajax kwam?

[gravityform id="498" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >