Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - FC Twente!

Ajax weet weer wat winnen is. Het wordt nu zaak om weer een mooie serie van overwinningen neer te zetten. Nummer twee van de reeks moet FC Twente worden. En omdat het een thuiswedstrijd betreft, kun je bij ons kaartjes winnen. Het is weer tijd voor onze prijsvraag.

09 maart 2020 - 17:02
prijsvraag1920ajatwecar
Het wordt serieus weer tijd om volop te kunnen juichen! © Pro Shots

De thuiswedstrijd tegen Twente wordt niet alleen om 14.30 uur, maar ook op zondag de 15e gespeeld. Dat brengt als vanzelf herinneringen boven. Heel zoete herinneringen. Voor sommigen misschien zelfs wel het toppunt van zijn of haar Ajaxbeleving.

Maar we hebben nu vooral behoeften aan nieuwe herinneringen. Aan nog meer glorie. En aangezien Ajax op nog slechts één front actief is, moet er een driepunter gescoord worden. We gaan op jacht naar winst, doelpunten en bovenal het goede gevoel dat de club nog zo veel verder moet helpen.

Als jij bereid bent om de Ajacieden aan te sporen het uiterste te geven, dan zijn we op zoek naar jou. We verloten in totaal acht setjes kaarten voor Ajax - Twente en je krijgt tot donderdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars.

Ajax boekte tijdens seizoen 2013/2014 een broodnodige thuiszege op FC Twente. Het werd 3-0. Wie was de maker van het eerste doelpunt?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit achtcijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax

[gravityform id="506" title="true" description="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >