Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win heerlijke blogbundel van Stoeltje 63 over droomseizoen 2018/2019!

Het is een beetje behelpen zonder voetbal, maar we hebben wellicht de oplossing voor je. Nicky Samsom – alias @Stoeltje63 – zorgt namelijk met een fraai leesboekje voor afleiding. Hij bundelde zijn blogs over droomseizoen 2018/2019. Wij mogen drie bundels weggeven!

19 maart 2020 - 11:31
bundel-nicky-1200
Wat. Was. Het. Mooi. Hè? © Ajax Images

Wie regelmatig onze site bezoekt kent Nicky natuurlijk allang. We beschouwen hem als vriend van de show en na elke thuiswedstrijd van Ajax krijgen we een mailtje met daarin een verse blog. Vanaf zijn stoeltje 63 beleeft Nicky de wedstrijden van Ajax en daar schrijft hij over. Altijd met een positieve bril en via een originele invalshoek.

Alle schrijfsels over 2018/2019 heeft hij nu gebundeld. Herbeleef dat geweldige seizoen dus nog een keer. Nicky zegt zelf over dat seizoen: “Het is maar goed dat ik verplichtingen heb. Ik zou anders werkelijk waar alleen maar met voetbal bezig zijn. De dagelijkse sleur is de afleiding, Ajax de gang van zaken. Wat we nu meemaken is bizar.”

De bundel is uiteraard online verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een handzaam boekje, maar kiezen voor een e-book kan ook. Tegen een inleg van 12,95 euro kun je nog eens genieten van hoe mooi het ook alweer allemaal was. Bestellen kan hierrrrrrr!

We mogen ook drie exemplaren verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Je moet dan wel een goed antwoord geven op onderstaande vraag. Meedoen kan tot en met zondag 29 maart.

Prijsvraag: Ajax werd vorig seizoen officieus kampioen door met 4-1 van FC Utrecht te winnen. Welke speler maakte de eerste van vier Ajaxtreffers?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel bij ons aan!

[gravityform id="496" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >