Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan aanvoerder Tadic!

We hebben al heel wat Vragenvuren achter de rug, maar captain Dusan Tadic moet zijn vuurdoop nog krijgen. Dat gebeurt in magazine Ajax Life nummer 9. Dit betekent dat we jullie hulp inschakelen, want als supporters verzorgen jullie de vragen die we aan Tadic voorleggen. De leukste inzending wordt beloond met een thuisshirt!

10 maart 2020 - 12:01
tadic-vragenvuur-1200
Je mag Tadic alles vragen, maar geeft hij antwoord? © Ajax Images

Nico Tagliafico, Lassina Traoré, Daley Blind, Ryan Babel, Edwin van der Sar... Zomaar wat namen die de afgelopen maanden vragen van supporters kregen voorgelegd in onze rubriek Vragenvuur. Dat leverde mooie antwoorden op, want de vragen van onze leden zijn vaak origineel. Het antwoord dan als vanzelf ook. Dit keer hebben we Tadic gestrikt om jullie vragen te beantwoorden.

Jazeker, het is aan jullie om de vragen voor het interview te bedenken. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt van Ajax, waarop we Tadic natuurlijk een krabbeltje laten zetten. Dusan kiest zelf de leukste vraag uit. We kunnen ons voorstellen dat er genoeg leuke vragen voor mister #pakschaal te bedenken zijn, dus verras ons. En Dusan vooral!

Wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel! Bedenk voor woensdag 18 maart jouw leukste vraag voor de Ajacied, vul deze in via onderstaand formulier en stuur ‘m op. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Tadic.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen! Tot einde seizoen word je al lid voor een tientje!

[gravityform id="494" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >