Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Viertal Ajacieden op scherp voor eventuele bekerfinale

Ajax strijdt woensdagavond op bezoek bij FC Utrecht voor de tweede KNVB-bekerfinaleplek op rij. En een strijd wordt het ongetwijfeld. Vier Ajacieden kunnen zich in stadion Galgenwaard geen extra kaart permitteren, tenminste als ze zin hebben in een eventuele bekerfinale.

04 maart 2020 - 13:23
van-de-beek-12003
Van de Beek begaat in het bekerduel met Telstar een overtreding op Berenstein. © Pro Shots

Donny van de Beek, Klaas Jan Huntelaar, Carel Eiting en Ryan Babel staan namelijk op scherp, zoals dat zo mooi heet. Bij een gele prent op Utrechtse bodem gaat er sowieso een streep door de bekerfinale, al moet die plek eerst nog maar eens worden veiliggesteld. Dat is uiteraard het allerbelangrijkste, we kijken na afloop wel wat de schade is.

Een finaleplek grijpen zal nog een hele klus op zich worden, waarbij het incasseren van een gele kaart niet altijd kan worden voorkomen. In een duel kan dat immers altijd gebeuren, maar het is zaak geen domme kaarten te pakken als je weet dat het je een mooie wedstrijd kan kosten.

Die mooie wedstrijd in De Kuip moet alleen nog wel verdiend worden en dus hopen we maar dat de Ajacieden elkaar de afgelopen dagen eens goed hebben aangekeken om te achterhalen wat er toch allemaal misgaat de afgelopen weken. Ajax lijkt geen schim van zichzelf en we zijn dan ook benieuwd hoe de spelers in Stadion Galgenwaard aan de aftrap verschijnen.

De wedstrijd wordt om 20.45 uur in gang gefloten door scheidsrechter Björn Kuipers. Hij is de man die de gele kaarten in zijn borstzakje bewaart. Hopelijk blijven die voor bovengenoemd kwartet op zak.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >