Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Veertien startbewijzen te winnen voor Cruyff 14K Run!

Weet je wat voor dag zondag de 26ste is? April hebben we het over. Het is de dag van Willem II - Ajax, maar er is meer dan dat. Het is ook de dag van de Cruyff Legacy 14K Run en wij mogen veertien startbewijzen verloten. Stel jezelf dus snel kandidaat!

06 maart 2020 - 14:11
cruijff2020runcar
Het laatste stukje is even doorbijten, verder is het vooral heel leuk! © Ajax Images

Het is geen toeval dat we uitgerekend voor deze loop, die over 14 kilometer gaat, ook precies veertien startbewijzen plus shirts verloten. Da's logisch zelfs, nietwaar? Vinden wij ook! En het is natuurlijk ook hartstikke logisch dat de 14K Run voert langs bijzondere plekken in Amsterdam.

Die bijzondere plekken hebben stuk voor stuk 'iets' met Cruijff te maken. De JC Arena vormt dit keer het decor van zowel start als finish, maar de nieuwe route voert uiteraard wel gewoon door Betondorp. Overigens is er behalve de 14K Run ook een 5K Run en een wandelroute.

De inschrijving voor de Cruyff 14K Run is inmiddels gestart en je hebt nog precies 49 dagen de tijd om in vorm te komen, want dan is het loopdag. We weten niet of je ook moet trainen voor de wandelroute, want het is altijd leuk om door Amsterdam te lopen. Dat gaaf toch bijna vanzelf?!

Wat is het adres van het geboortehuis van Cruijff?

Jullie krijgen tot en met donderdag 12 maart de tijd om een antwoord in te sturen en vergeet niet aan te geven welke afstand je wilt afleggen! De winnaars krijgen na de deadline bericht van ons.

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

[gravityform id="492" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >