Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Streep door herhaling CL-finale van 1995 vanwege coronavirus...

We waren achter de schermen met iets tofs bezig. Met iets heel erg tofs. Onwijs tof zelfs! Maar helaas, er moet een streep doorheen. Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, die zelfs is uitgegroeid tot een pandemie, moet er een streep door een herhaling van de Champions League-finale van 1995...

17 maart 2020 - 20:59
1995herhalingcar
We komen de laatste jaren vaker in het Olympisch en dat is tof! © De Brouwer

Ho, wacht even... een herhaling van de CL-finale van 1995? Oh, jazeker! Zo'n beetje alles was al in kannen en kruiken. Het gouden Ajax zou worden opgetrommeld, evenals het zilveren AC Milan en het Olympisch Stadion was al gereserveerd voor een heerlijk avondje vol nostalgie.

Maar dit alles kan niet doorgaan. Niet alleen omdat er in Italië en zelfs vrij dicht bij Milaan van alles aan de hand is, maar omdat de coronacrisis wereldwijd alles in perspectief plaatst. Laten we eerst maar eens gezond blijven met z'n allen, dan gaan we daarna weer voetballen.

Het puntertje van Patrick Kluivert is 24 mei alweer 25 jaar geleden en dat leek ons een mooi moment om hier nog eens op bijzondere wijze bij stil te staan. De erewedstrijd zou 25 mei gespeeld gaan worden, op de dag af 25 jaar na de huldiging in hartje Amsterdam.

Wie weet krijgen we 26 jaar na dato een herkansing. Je weet het maar nooit. Maar voor nu is het stevig balen...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >