Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe datum voor FC Utrecht - Ajax en wijziging aftraptijd FC Twente-thuis

Ha! We hebben een datum voor de in te halen uitwedstrijd in de eredivisie tegen FC Utrecht. Ook het tijdstip voor FC Twente-thuis is gewijzigd. Pak je agenda er dus bij en lees snel verder.

04 maart 2020 - 10:20
pro-1430-1200
Ajax - FC Twente gaat van 20.00 uur naar 14.30 uur. © De Brouwer

Het uitduel met FC Utrecht in de eredivisie stond aanvankelijk gepland voor zondag 9 februari, maar door extreme weersomstandigheden ging er een dikke streep door de wedstrijd en moest de KNVB op zoek naar een nieuwe speeldatum. Deze is nu gevonden.

FC Utrecht – Ajax wordt nu afgewerkt op donderdag 9 april om 19.15 uur. De kaartverkoop voor deze wedstrijd heeft natuurlijk al plaatsgevonden en de wedstrijd is dan ook volledig uitverkocht. Mocht je helaas verhinderd zijn, weet dan dat Ajax zo snel als mogelijk zorgt dat je online je overname kunt regelen.

Maar er is meer om te noteren op je kalender, want Ajax – FC Twente heeft een nieuwe aftraptijd gekregen. Op verzoek van beide clubs wordt deze wedstrijd op zondag 15 maart verzet van 20.00 uur naar 14.30 uur. Gezien de pijnlijke Europese uitschakeling heeft het weinig nut meer om deze confrontatie op de zondagavond af te werken.

Check hier de overige wijzigingen in de speelkalender, want de KNVB had meerdere puzzelstukjes te leggen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >