Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - FC Twente UITVERKOCHT!

Het zijn zware weken, maar we hopen van harte dat we Ajax als koploper in de Johan Cruijff Arena kunnen begroeten. Wat zou het fijn zijn als de Ajacieden als nummer één aan het thuisduel tegen FC Twente kunnen beginnen. En wat is het trouwens ook fijn om gebruik te maken van onze Laatste Kaarten Actie!

06 maart 2020 - 11:03
lka1920ajatwecar
Laat er alsjeblieft iets te juichen vallen! © De Brouwer

De wedstrijd tegen Twente is drie keer van aanvangstijdstip gewijzigd, maar het is nu definitief: de aftrap is zondag de 15e om 14.30 uur. Er wacht de Ajacieden eerst nog de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen en die dient absoluut gewonnen te worden, maar we moeten alvast iets verder vooruitkijken.

Zoals altijd doen we onze Laatste Kaarten Actie op de vrijdag van het weekeinde ervoor. En daar maken we nu geen uitzondering op. Wel hopen we dat Ajax heel snel weer wedstrijden gaat winnen, want anders wordt de domper wel heel erg groot...

  • ONZE LAATSTE KAARTEN ACTIE VOOR AJAX - FC TWENTE IS UITVERKOCHT

Als Jonge Schare-lid heb je niet altijd geld voor dure kaartjes. Precies om die reden bieden wij je de kans kaarten voor Twente-thuis voor de helft van het normale bedrag te kopen. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De stoeltjes die we aanbieden vind je in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat kaartjes voor Ajax deze dagen ontzettend populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen, evenementen en Laatste Kaarten Acties voor leden van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life thuisgestuurd. Een lidmaatschap tot einde seizoen kost slechts 10 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >