Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: volg Ajax onder 19 live in Youth League tegen Atlético Madrid

Ajax 1 mag dan klaar zijn in Europa, dat geldt zeker niet voor Ajax onder 19! Het vlaggenschip van de jeugdopleiding speelt dinsdag om 15.00 uur in de achtste finales van de Uefa Youth League tegen de ‘Juvenil’ van Atlético Madrid. Het duel is live te volgen via YouTube.

03 maart 2020 - 09:22

De Youth League wordt gekscherend ook wel eens de ‘Baby Champions League’ genoemd, maar wij kijken in elk geval ontzettend uit naar de krachtmeting op sportpark De Toekomst. En ook jij kunt dus live zien of de ploeg van trainer John Heitinga zich weet te plaatsen voor de kwartfinales van het prestigieuze jeugdtoernooi.

De namen in de selectie van de voormalig Ajaxverdediger liegen er niet om. Zo maken Naçi Ünüvar, Sontje Hansen, Quinten Timber en Kenneth Taylor onderdeel uit van de ploeg die moet vlammen tegen de Spaanse leeftijdsgenoten. Als het lukt Atlético Madrid te verschalken, dan wacht in de kwartfinale de winnaar van het duel tussen Rode Ster Belgrado en FC Midtjylland.

Ajax onder 19 eindigde tijdens de groepsfase als eerste in poule H, boven Lille, Chelsea en Valencia CF. We hadden deze stand ook dolgraag op een niveautje hoger gezien, maar we weten allemaal hoe dat liep. De ogen zijn daarom nu gericht op Onder 19, dus zorg dat je om 15.00 uur klaar zit om de livestream open te gooien!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >