Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop Future Cup met sterk deelnemersveld begonnen!

Je kunt kaartjes kopen voor de elfde editie van de Abn Amro Future Cup. Ajax onder 17 is uiteraard weer de gastheer op het jeugdtoernooi op sportpark De Toekomst. Kom vooral een kijkje nemen en spot de helden van morgen!

10 maart 2020 - 10:51
klaassen-1200-future-cup
Bij de Future Cup denken wij altijd gelijk aan deze plaat van Klaassen! © Ajax Images

En helden van morgen spot je, want Davy Klaassen, Carel Eiting, Andre Onana, Matthijs de Ligt, Noa Lang, Marcus Rashford, Youri Tielemans, Jurgen Ekkelenkamp en Mauro Icardi zijn zomaar wat spelers die hun kunsten vertoonden tijdens eerdere edities van het prestigieuze jeugdtoernooi.

Zoals de traditie voorschrijft wordt het driedaagse toernooi afgewerkt in het paasweekend. Om precies te zijn op zaterdag 11, zondag 12 en maandag 13 april (finaledag). Je kunt dagkaarten voor 5 euro kopen, maar je kunt er ook voor kiezen een passe partout op de kop tikken voor 12,50 euro, waardoor je toegang hebt tot alle drie de speeldagen.

Het deelnemersveld liegt er overigens niet om, want er doen grote clubs mee. Wat te denken van FC Barcelona, Juventus, Anderlecht, Benfica en Paris Saint-Germain? Ook het Japanse Sagan Tosu en het Mexicaanse Pachuca doen mee. Anderlecht is overigens een vaste deelnemer, want de Belgen doen al voor de negende keer mee.

De laatste keer dat Ajax onder 17 het toernooi op zijn naam schreef was in 2018. Het won de finale destijds van Juventus, dat een seizoen later revanche nam door andersom de Ajacieden te verslaan in de finale.

Het evenement wordt altijd goed bezocht en we raden je dan ook sowieso aan je agenda vrij te maken. Zeker bij mooi weer is het onwijs gezellig op De Toekomst en je wordt ook nog eens getrakteerd op mooi voetbal. Prima toch?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >