Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen sc Heerenveen-uit

Is er licht aan het einde van de tunnel, volgt zaterdag eindelijk de ommekeer? Het antwoord op die vraag krijgen we tijdens het uitduel met sc Heerenveen. Zo'n 1250 Ajacieden reizen de ploeg in moeilijke tijden achterna en die groep in het bijzonder moet nu opletten. We hebben informatie!

06 maart 2020 - 17:12
info1920omwisselenheeajacar
We hopen zo onwijs dat er zaterdag weer reden is tot lachen... © De Brouwer

De informatie betreft het omwisselen van je daadwerkelijke wedstrijdkaartje. Heerenveen-uit hoort altijd tot de leukere uitwedstrijden, ook als er een sportieve tegenwind waait, en ongetwijfeld staan we zaterdag rond 20.45 uur weer vol goede moed in het uitvak om Ajax aan te moedigen.

Het wordt vast geen gemakkelijke wedstrijd, maar om nog iets van het seizoen en de titelrace te maken moet en zal er worden gewonnen. Dat is vanaf nu het ultieme doel en daar moet na de aftrap negentig minuten lang alles voor wijken!

Om ervoor te zorgen dat Ajax optimale steun kan genieten van zijn supporters, is het goed om je enigszins voor te bereiden op het treffen in het Abe Lenstra Stadion. Die voorbereiding bestaat bijvoorbeeld uit het gegeven dat je moet parkeren en omwisselen op P6.

Parkeren en omwisselen kan tussen 19.15 en 20.15 uur. Je denkt misschien: bij Heerenveen-uit gaat alles als vanouds, maar de omwissellocatie is op een andere parkeerplaats dan de laatste jaren. Dit houdt concreet in dat we vervolgens geen kwartier richting het stadion hoeven te wandelen. Nee, auto's kunnen een stuk dichterbij geparkeerd worden.

Gezien de beperkte capaciteit van P6 dienen Ajacieden minimaal met z'n drieën een auto te delen. Auto's met minder dan drie Ajacieden erin krijgen geen toegang tot de parkeerplaats. Als je je e-mail checkt, vind je een vrij uitgebreide routebeschrijving. Anders komt het neer op het nemen van afrit 12 en het volgen van de borden.

Als je een retourtje Heerenveen-uit doet per handige SV Ajax-bus kunnen we ook aanbevelen om je inbox te verversen. Dit vanwege het versturen van opstaptijden op maat!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >