Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Het bestaat nog: foto's van scorende, juichende en winnende Ajacieden!

Je kunt veel zeggen over de crisis bij Ajax. Je kunt zelfs heel veel zeggen over de crisis in Amsterdam. Je kan en mag er van alles vinden, maar over één ding moet iedereen het toch wel eens zijn: supporters laten de club niet vallen. En tegen sc Heerenveen (1-3) volgde eindelijk de beloning.

08 maart 2020 - 13:28
opener1920heerenveenuitcar
Zo voelde het dus om op voorsprong te komen! © De Brouwer

Natuurlijk, er klinkt wel eens een kritische noot en ja, na een verliespartij wordt er teleurstelling geuit. Dat is niet leuk, zeker niet als je de eerste speler bent die zich meldt bij het uitvak, maar eerlijk is eerlijk: de steun en support voor het elftal is enorm!

Er werd voor de thuisduels met Getafe en AZ al aangekondigd dat het stadion moest kolken, maar dit leverde nog niet het gewenste resultaat op. Toch gingen opnieuw de schouders eronder. Het was mooi om kort na rust 'Three Little Birds' vanuit 1250 kelen te horen. Het is een mooi liedje om je aan vast te houden.

Toch hopen we van harte dat we de mindere tijden nu hebben gehad. Uit met de crisis! Ajax kan het nog, zo hebben we in diezelfde tweede helft mogen aanschouwen. We hebben gescoord, we hebben gejuicht en we hebben ervaren hoe goed dat ook alweer allemaal kan voelen.

We weten hoe het voelt als het tegenzit en nu hebben we geproefd van de ommekeer. Als je het hebt geproefd, wil je meer. Simpel zat. Als spelers en supporters nog negen keer alles geven met de schaal in gedachten, dan... Dan gaan we er toch voor zorgen dat alles op z'n pootjes terecht komt?

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

We durven na een paar weken eindelijk weer eens hardop te vragen naar jouw Ajacied van de Wedstrijd. Durf jij ook hardop te antwoorden? Wij zijn dus benieuwd wie jouw stem krijgt! De stembussen zijn geopend, dus schuif je envelop naar binnen. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >