Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bogarde definitief overgeheveld naar technische staf Ajax 1

Winston Bogarde is per direct toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. De oud-Ajacied nam tijdens het uitduel met sc Heerenveen (1-3) al plaats in de dug-out naast Erik ten Hag. De interim-assistent heeft blijkbaar een goede indruk achtergelaten, want Bogarde is inmiddels definitief overgeheveld naar de technische staf van de hoofdmacht.

14 maart 2020 - 10:40
Copyright-ProShots-6459526
Bogarde was tot op heden nog assistent bij Jong Ajax. © Pro Shots

Assistent-trainer Christian Poulsen bleef uit voorzorg rondom het coronavirus thuis gedurende de gewonnen uitwedstrijd in Heerenveen. De afwezigheid van de Deen leverde een leeg stoeltje op in de dug-out van het Abe Lenstra Stadion en dus werd Bogarde gevraagd om deze te bezetten.

Blijkbaar deed Bogarde dat naar behoren, want de oud-voetballer mag zich volgens De Telegraaf per direct assistent-trainer van het eerste elftal noemen. Bogarde was tot op heden nog onderdeel van de technische staf van Jong Ajax, maar wordt dus doorgeschoven naar de hoofdmacht.

Overigens is ook Poulsen weer teruggekeerd op het trainingsveld. De Deen zat evenals conditietrainer Alessandro Schoenmaker en één van de fyio’s noodgedwongen thuis. De preventieve maatregel werd ingesteld nadat Poulsen zijn verjaardagsfeestje vierde en één van de aanwezigen positief testte op het coronavirus.

Het drietal had tijdens de week van thuisisolatie geen klachten en dus meldden ze zich vrijdag weer op het trainingsveld. De selecties van het eerste elftal en Jong Ajax trainde uit voorzorg wel achter gesloten deuren, terwijl de jeugdteams tot maandag vrijaf hebben gekregen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >