Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Ajax Kids Tour op De Toekomst in Amsterdam! (Afgelast)

Als lid van de Ajax Kids Club kun je meedoen aan onze Ajax Kids Tours! Net als vorige jaren organiseren we er ook weer eentje op het trainingscomplex van Ajax. Op woensdag 15 april om precies te zijn. Kom jij ook lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes?

05 maart 2020 - 11:33

UPDATE: AJAX KIDS TOUR OP DE TOEKOMST HELAAS AFGELAST

Beste Ajaciedjes,

Heel jammer, maar door alle gedoe rond het coronavirus kan de Ajax Kids Tour op sportpark De Toekomst niet doorgaan. Dit evenement stond op de agenda voor woensdag 15 april 2020.

We gaan uiteraard naar een nieuwe datum zoeken voor dit toffe evenement. Zodra we een nieuwe dag en tijd hebben, horen zij die al ingeschreven waren dat als eersten per mail! De al ingeschreven kids krijgen dus voorrang bij de nieuwe inschrijving.

We duimen dat alle Ajaxsupporters, groot en klein, gezond blijven en zien je sowieso graag terug bij de volgende Ajax Kids Tour! Als je eventueel nog vragen, hebt, kun je mailen naar kidsclub@svajax.nl.

///

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot 12 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en dat is supergaaf! Hoe gaaf het precies is kun je prima zien in het filmpje hierboven. Daar wil je toch niks van missen?

Er zijn op deze toffe dag twee rondes, waarbij we beide keren plek hebben voor maar liefst 180 kinderen. De tijden voor de Ajax Kids Tour zijn als volgt:

  • Ronde 1: 15.00 - 17.15 uur
  • Ronde 2: 17.00 - 19.15 uur

Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. 

Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die dag de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen. Wie weet kun je ook wel een kijkje nemen in de spelersbus van Ajax. 

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven.

Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die op deze dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten voor updates!

Wil je ook meedoen aan evenementen of prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >