Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - AZ!

We zitten weer in de week voor de topper tegen AZ. En de gelijkenissen met de opbouw van vorige keer nemen steeds grotere vormen aan. En daar zitten we eerlijk gezegd niet op te wachten. Een groot verschil is dat Ajax dit keer aantreedt voor eigen publiek. Plus dat jij kaartjes kunt winnen!

24 februari 2020 - 17:18
prijsvraag1920ajaazcar
Deze aflevering van Ajax - AZ vormde het debuut van Kishna. © Pro Shots

Net als vorige keer ging Ajax onderuit in aanloop naar de wedstrijd tegen AZ. De voorsprong op de nummer twee is daardoor geslonken tot drie punten. Zo kan het gebeuren dat de Alkmaarders weer op gelijke hoogte komen. Maar we hopen dat de gelijkenissen snel een halt worden toegeroepen.

Het kan ook zo uitpakken dat Ajax zondag rond de klok van 22.00 uur weer zes punten los is. Dat is een scenario waar we blindelings voor tekenen. Sterker nog, heeft iemand pen en papier? Vervelend genoeg moet dit scenario wel uit de tenen van de Ajacieden komen, zo lijkt het.

Ajax oogt al een tijdje aangeslagen, om niet te zeggen: ziek, zwak en misselijk. De aanwezigen in de Johan Cruijff Arena dienen zondag (aftrap 20.00 uur) werkelijk alles uit de kast te halen om de drie punten in eigen huis te houden. Dit lijkt van het grootste belang, ook gezien het overige programma.

Ajax bracht een groot deel van seizoen 2013/2014 door als koploper. Onderweg naar de landstitel won het thuis met 4-0 van AZ. Wie scoorde er tweemaal?

Hoe dan ook, wij kunnen acht setjes kaarten verloten voor de topper tegen AZ. Of het nu soepel of stroef loopt met Ajax... Dit wil je! Je krijgt tot donderdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars.

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="486" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >