Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan toekomstbelofte Traoré!

Hij krijgt steeds meer minuten in Ajax 1 en dus brak het moment aan Lassina Traoré te strikken voor ons Vragenvuur. Dit betekent dat jullie de jonge spits mogen vragen wat jullie willen. De leukste vragen leggen we voor aan Traoré en de antwoorden lees je vervolgens in magazine Ajax Life nummertje 8.

10 februari 2020 - 11:52
traore-12002

Traoré - inderdaad het neefje van - zit de laatste weken steevast bij de A-selectie en krijgt ook steeds meer speelminuten van Erik ten Hag. Natuurlijk komt dat door de vele blessures, maar uiteraard ook omdat de negentienjarige uitermate talentvol is. Wie wel eens rondloopt op De Toekomst krijgt dat vaak genoeg te horen. Op trainingen laat de tiener veelal mooie dingen zien.

Tijd om Traoré dus beter te leren kennen en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Jazeker, want het is aan jullie om de vragen voor het interview te bedenken. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt van Ajax, waarop we Traoré natuurlijk een krabbeltje laten zetten. Lassina kiest zelf de leukste vraag uit.

Wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk voor woensdag 26 februari jouw leukste vraag voor de Ajacied, vul deze in via onderstaand formulier en stuur ‘m op. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Lassina.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen! Een halfjaarlidmaatschap kost nu slechts 14 euro!

[gravityform id="471" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >