Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel een magisch avondje Ajax tegen Getafe!

Zonder vertrouwen vaart niemand wel, dus het is zaak om vol achter Ajax te gaan staan als Getafe op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. Wij zijn dus benieuwd naar jouw voorspelling, als je die tenminste aandurft…

27 februari 2020 - 09:08
ajax-getafe-1200-voorspel
Wij voorspellen in elk geval een heet avondje. © Pro Shots

Een beetje goede lef kan je fraaie prijzen opleveren. Je maakt namelijk kans op leuke dingen als je meedoet aan onze SV Ajax-poule en met Europese wedstrijden vallen net zo goed punten te verdienen. Het is dus hoog tijd om je glazen bol te pakken.

Je kunt namelijk voorspellingen doen. Het gaat hier vooral om de uitslag van de return en welke spelers verantwoordelijk zijn voor de broodnodige doelpunten. Want het mag duidelijk zijn dat Ajax moet scoren om een 2-0-achterstand om te buigen.

Helaas kun je niet voorspellen hoe vaak Getafe vervelend gaat zijn en ook niet hoe vaak Deyverson zich laat vallen of hoe vaak Ryan Babel zich laat meevoeren in het theater van de Spanjaarden. Laten we vooral hopen dat Ajax laat zien wat het waard is en zich niet weer zo laat opnaaien.

Laat jij ondertussen vooral zien hoe het zit met jouw voorspellende gaven, door mee te doen aan onze SV Ajax-poule. Met de punten die je verdient maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt!

Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, dus juiste voorspellingen brengen je dichter bij de pot met goud. Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden met je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >