Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vier Ajacieden zijn ‘eraan’ bij volgende gele prent

Bij Ajax staan vier spelers op scherp als donderdagavond wordt afgetrapt voor de return tegen Getafe. Het is lastig daar tijdens een intense wedstrijd rekening mee te houden en het bereiken van de volgende ronde is het allerbelangrijkste, maar het is toch opletten geblazen. Zeker aangezien Anastasios Sidiropoulos de scheidsrechtersfluit hanteert...

27 februari 2020 - 11:51
ajax-getafe-geel-1200
Scheidsrechter Buquet liet zich - net als Ajax - aardig ringeloren in Spanje. © Pro Shots

Willen Lisandro Martínez, Dusan Tadic, Quincy Promes en Edson Álvarez de heenwedstrijd in de achtste finales halen, dan is het voor hen zaak niet tegen een gele kaart aan te lopen. Dit kwartet staat op scherp. Aan de andere kant: zie vooral eerst maar eens die achtste finales te halen. Die opdracht is werkelijk lood- en loodzwaar. 

Zo zwaar dat het prima kan zijn dat er met kaarten gestrooid gaat worden. Zeker tegen treiterploeg Getafe. Zaak is dat de Ajacieden zich niet uit de tent laten lokken, maar aan de andere kant: als er een gele kaart extra nodig is om door te komen, dan moeten we er ook niet kinderachtig over doen. Komt tijd, komt raad en zo! Je kunt hooguit onnodige kaarten voorkomen, maar in de duels trek je geen been terug.

Nico Tagliafico stond een week eerder in het Coliseum Alfonso Pérez al op scherp en moest toen geel incasseren. Hij is er donderdag dus al niet bij, terwijl Andre Onana in de Johan Cruijff Arena juist terugkeert van een schorsing. En daar zijn we maar wat blij mee.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >