Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke formatie zet jij topper tegen AZ naar je hand?

Het gaat erom spannen! Het verschil tussen Ajax en AZ is slechts drie punten en om de voorsprong op de huidige nummer twee uit te bouwen, moet er zondag worden gewonnen. De Ajacieden moeten op zich iedere week winnen, maar deze wedstrijd is extra belangrijk. Welke opstelling maak jij?

29 februari 2020 - 13:52
2020-01-31-training-Ajax-057
Het goede nieuws is dat Promes weer fit is! © Ajax Images

Het is zaak om de winterdip van Ajax om te draaien en de wedstrijd tegen AZ lijkt ons een prima startpunt voor een hopelijk succesvollere periode. Er is daarom vanaf zondagavond 20.00 uur even niks belangrijker dan een overwinning!

Maar hoe moet Erik ten Hag ervoor zorgen dat hij drie punten afsnoept van AZ? Het is hem dit seizoen nog niet gelukt om de Alkmaarders te verslaan en daarom is alle hulp welkom. Jouw hulp bijvoorbeeld! Welke elf spelers stuur jij het veld op als je in de schoenen van Ten Hag stond?

Het goede nieuws is dat Quincy Promes weer fit is en de trainer heeft ook goede hoop dat Hakim Ziyech weer terugkeert in de wedstrijdselectie. Dit betekent dat er eindelijk weer wat is om uit te kiezen als je onze app opent om jouw opstelling te maken! Heb je onze app nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd Ajax – AZ uit om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself.

Wij weten alvast zeker dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies!

https://twitter.com/FLBrands/status/1233671219997814790

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >