Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden pak jij een driepunter tegen RKC?

Ajax is de enige ploeg in de eredivisie die dit seizoen nog niet in twee competitieduels op rij met dezelfde basisformatie speelde. De ziekenboeg stroomt langzamerhand leeg, maar tegen RKC Waalwijk kan er wederom weer flink worden gepuzzeld. Hoe ziet jouw ideale basiself eruit?

15 februari 2020 - 13:33
Copyright-ProShots-6855380
Het scheelt een slok op een borrel dat Blind en Ziyech weer terug zijn. © Pro Shots

Het is bij Ajax dit seizoen een beetje komen en gaan wat betreft wedstrijdfitte spelers. Iedere keer als de ziekenboeg iets leegstroomt, komen er weer nieuwe blessuregevallen bij. Zo moet Erik ten Hag het nog altijd doen zonder Joël Veltman, Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad.

Het scheelt echter wel een slok op een borrel dat Daley Blind en Hakim Ziyech weer terug zijn en staan te popelen om te doen waar ze goed in zijn. Durf jij het aan om de Ajacieden vanaf het begin te laten starten tegen RKC, of doe je liever rustig aan met het oog op Getafe-uit? Jij kunt jouw ideale opstelling samenstellen in onze app, dus open die gelijk of zet ‘m eindelijk op je telefoon.

Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen RKC. Daarna kun je los! Bepaal jouw optimale tactiek en sleep je spelers naar hun gewenste positie. Zodra jouw ideale opstelling een feit is, kun je deze via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/EnjoyMoogle/status/1228586410267095040

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >