Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden hou jij Getafe onder de duim?

Ajax staat voor een serieuze test. Eentje waarvan je niet zo goed weet wat het gaat brengen. Vergelijk het met een tentamen waar je goed voor hebt geleerd, maar ook een beetje tegenop kijkt. En waarvan je al helemaal niet weet hoe het verloopt. Tijd voor jouw opstelling!

20 februari 2020 - 08:47
tenhagselfgetafeuitcar
Ten Hag moet de favorietenrol voor Ajax zien waar te maken. © Pro Shots

Als je niet zo goed weet hoe dingen gaan verlopen, is het belangrijk om tenminste invloed uit te oefenen op basis van zaken die je wel in eigen hand hebt. Erik ten Hag heeft dingen in eigen hand, want hij bepaalt welke Ajacieden er tijdens Getafe-uit aan het vertrek staan.

Ook niet onbelangrijk: de elf Ajacieden die aan de aftrap verschijnen, krijgen duidelijke instructies mee van hun trainer. Koppie erbij houden! Goed en snel combineren, ook achterin. En lukt het even niet? Geef die bal dan gerust een hijs naar voren en dan zien we wel.

Dan wordt het nu tijd om naar jullie te kijken. In welke opstelling zie jij Ajax als supporter graag aantreden? Helaas kun je Andre Onana maar beter overslaan. De eerste keeper is geschorst op basis van te veel gele kaarten en hopelijk gaan we hem niet al te zeer missen. Er blijven op die manier wel telkens puzzelstukjes wegvallen, maar ja.

Daley Blind en Hakim Ziyech zijn weer terug en Lisandro Martínez en Nico Tagliafico spelen altijd met het mes tussen de tanden. Dat lijkt op voorhand niet geheel onbelangrijk tegen de nummer drie van Spanje, want het schijnt te kunnen stormen in het voorstadje van Madrid. Maar goed, genoeg bespiegeld.

Het is tijd voor opstellingen. En wel jullie opstellingen! Je kunt jouw ideale elf samenstellen in onze app. Heb je die nog niet? Installeer 'm dan als de wiedeweerga! En als onze app wel al op jouw telefoon staat, pak 'm er dan snel bij om met poppetje te slepen en namen in te vullen.

Kies na het openen van de app voor het tabblad 'de tribune' en selecteer het uitduel met Getafe. Vervolgens kun je los! Bepaal jouw optimale tactiek en sleep spelers naar hun gewenste positie. Zodra jouw ideale opstelling is geboren, deel je deze via social media met als toevoeging #tenhagself.

https://twitter.com/Mathijs_/status/1230120778588446722

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >