Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welk strijdplan win jij weer eens in Almelo?

Ajax reist zondagmiddag af naar Almelo voor de lastige uitwedstrijd tegen Heracles. Na twee nederlagen op rij wordt het wel weer eens tijd voor een overwinning op het kunstgras van het Erve Asito. Daarvoor moet er wel een goed strijdplan worden gemaakt. Help jij Erik ten Hag met zijn opstelling?

22 februari 2020 - 13:26
Copyright-ProShots-2808628
Het stadion van Heracles draagt tegenwoordig een ingewikkelde sponsornaam. © Pro Shots

Het verhaal van de blessuregolf bij Ajax is inmiddels wel bekend. De trainer moet het doen met de spelers die hij tot zijn beschikking heeft. Voor Heracles-uit zijn dat waarschijnlijk dezelfde namen als die in Madrid, want voor zo ver wij weten is iedereen zonder pijntjes uit de wedstrijd gekomen.

André Onana moest de wedstrijd tegen Getafe vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan, maar in Almelo kan de Kat uit Kameroen weer gewoon onder de lat plaatsnemen. Daarnaast hebben Hakim Ziyech en Daley Blind weer negentig minuten in de benen.

Nu je weer van alle zaken rondom de selectie op de hoogte bent, is het tijd voor jouw opstelling! Jij kunt jouw ideale opstelling samenstellen in onze app. Heb je die nog niet? Zet ‘m dan eindelijk op je telefoon. Als je al wel in het bezit bent van onze app, pak ‘m er dan snel bij!

Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen Heracles. Daarna kun je los! Bepaal jouw optimale tactiek en sleep je spelers naar hun gewenste positie. Zodra jouw ideale opstelling een feit is, kun je deze via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/SmitAFCA/status/1231167466652434435

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >