Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe wapen jij Ajax tegen vervelend Getafe?

Ajax staat voor een gecompliceerde opgave en moet donderdag in een uitverkochte Johan Cruijff Arena zien af te rekenen met het vervelende Getafe. En dat terwijl met een 2-0-achterstand aan de return wordt begonnen. We kijken jou aan voor een briljante ingeving, waardoor het Ajax toch lukt een ontsnappingsroute te vinden naar de volgende ronde.

26 februari 2020 - 16:34
promes-training-1200
Goed dat je terug bent Quincy! © Ajax Images

Erik ten Hag en de terugkerende Andre Onana stelden tijdens het perspraatje vertrouwen te hebben in een ommekeer. Er ligt een ‘clever plan’, zoals de trainer dat graag noemt. Maar welke spelers moeten dat plan uitvoeren? De ziekenboeg is nog altijd overvol en Nico Tagliafico zit een schorsing uit.

Jij kunt jouw ideale elf samenstellen in onze app. Zorg dat het spelers zijn die dit keer hun koppie erbij houden. Die opdracht kregen ze een week eerder in Spanje al, maar dat lukte werkelijk voor geen meter. De Ajacieden kwamen nooit aan het eigen spelletje toe en liepen zich kapot te ergeren aan de zuigende slagers van Getafe.

Het is echter zaak om de slagers te veranderen in lammetjes en dat met een kolkende Johan Cruijff Arena er vol achter. Maar toch hè, welke spelers laat jij aan de aftrap verschijnen? Hoe vang jij het gemis van Hakim Ziyech, Joël Veltman, David Neres, Noussair Mazraoui en Tagliafico op?

Het zijn niet de minste spelers die toekijken... Anderen moeten dus opstaan. Onana is er gelukkig weer bij en ook Promes is fit genoeg om een rol te spelen. Maar wat mag je al van hem verwachten? Enne, hoe zet je het achterin neer nu Nicccoooo op de tribune moet plaatsnemen?

Ook zijn we benieuwd wie je in de punt zet. Val je weer terug op Dusan Tadic? En wie moeten zorgen voor de aanvoer? Wij zijn benieuwd hoe jij de hele zaak neerzet en het is hoog tijd voor opstellingen! Jullie opstellingen, wel te verstaan.

Je kunt jouw ideale elf samenstellen in onze app. Heb je die nog niet? Installeer ‘m dan gauw! En als onze app wel al op jouw telefoon staat, pak ‘m er dan snel bij om spelers naar de juiste plek te slepen waardoor jouw ideale vechtformatie ontstaat.

Zodra jouw ideale opstelling op orde is, dan kun je deze heel handig delen via social media met als toevoeging #tenhagself. Wie weet kijken er mensen bij Ajax mee en geven ze jouw gouden tip door aan Ten Hag.

En anders levert jouw opstelling vast genoeg stof op voor discussie en ook dat is leuk. Zo vind je vast ook iets van de opstelling van Lars, hieronder.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >