Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oostenrijk Group kondigt mooiste spelersbus van Nederland aan

Ajax en Oostenrijk Group hebben een 6,5-jarige overeenkomst getekend. Het vervoersbedrijf keert daarmee terug als zogeheten ‘official supplier’ en kondigt aan de mooiste spelersbus van Nederland te gaan presenteren.

18 februari 2020 - 10:18
spelersbus-12001
Wij zijn best benieuwd naar de spelersbus van volgend seizoen! © De Brouwer

Dit lezen we in een gezamenlijk statement van Ajax en Oostenrijk Group. Rogier Staal, de grote man bij het vervoersbedrijf, is uiteraard in zijn nopjes met de hernieuwde samenwerking. “Het voelt goed om weer terug te zijn. We ondersteunen Ajax met het busvervoer op alle fronten en waar nodig met VIP-vervoer.”

Staal stelt dit te doen voor de hele organisatie van Ajax, dus van (jeugd)spelers tot en met de vereniging en van de foundation tot en met de supporters. En grote woorden schuwt Staal niet, zo blijkt uit de aankondiging van een nieuwe spelersbus. “Ik durf vast te stellen dat de nieuwe Mercedes-spelersbus voor Ajax 1 die er volgend seizoen komt de mooiste van Nederland wordt. Dat past natuurlijk ook bij Ajax.

Of de nieuwe spelersbus net zo mooi wordt als de spelersbussen die onze Ajax Kids Clubleden maakten, moeten we afwachten, maar benieuwd zijn we wel. De overeenkomst met Oostenrijk Group gaat per direct in, want na het faillissement van Oad ging ook opvolger HAVI travel failliet, waardoor er snel geschakeld moest worden.

Commercieel directeur Menno Geelen is dan ook tevreden met de gezette handtekeningen. “Oostenrijk zou aanvankelijk pas per volgend seizoen official supplier zijn, extra dank en waardering is er voor het feit dat ze al per direct aan boord zijn gekomen.”

Oostenrijk is overigens geen onbekende van de club. Ajax maakte tijdens de jaren negentig ook al gebruik van de busservice van de vervoerder uit Diemen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >