Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laat jouw voorspelling los op RKC-thuis in onze SV Ajax-poule!

Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur, met Ajax – RKC Waalwijk als zondagmiddagwedstrijd. Wat verwacht jij van het duel met de hekkensluiter? Als jij de juiste uitslag denkt te kunnen voorspellen, doe dan mee aan onze SV Ajax-poule en maak kans op toffe prijzen!

15 februari 2020 - 13:57
Copyright-ProShots-663379
Er werd niet gescoord tijdens de laatste editie van Ajax - RKC (0-0). © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt en de spelers die het net vinden. Dit keer is het tijd om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met RKC Waalwijk!

Het gaat niet alleen om duels van Ajax, maar om alle wedstrijden die deel uitmaken van een speelronde in de eredivisie. Als je een beetje serieus punten wilt scoren, stuur je ook jouw verwachtingen in voor de overige wedstrijden. Het duel tussen VVV-Venlo en Heracles kun je helaas niet meer proberen te voorspellen, omdat die wedstrijd al is gespeeld.

Je doet het niet voor niks, want er vallen zaken te winnen. Oh jazeker! Je maakt iedere maand namelijk kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven. Als je vanavond voor 18.30 uur de uitslagen invult, zit je goed.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >