Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Vitesse-uit

Tijdens ieder bekeravontuur tref je een bananenschil waar je overheen moet stappen. Vitesse-uit is zo'n lastige klip, al scheelt het wellicht dat het dak daar dicht kan. Van wat wind of storm heb je slechts last onderweg naar Arnhem, maar doe eerst je voordeel met info over opstappen!

11 februari 2020 - 16:59
opstappenbekervitajacar
Er zijn dit keer minder bussen nodig richting de Gelredome. © De Brouwer

De laatste twee ontmoetingen tussen Vitesse en Ajax in het KNVB-bekertoernooi eindigden in 0-4 en daar doen we het woensdag uiteraard weer voor. Kunnen we ergens tekenen? Zonder dollen, we rekenen op een pittige avond en dan is het fijn als het elftal een extra steuntje in de rug krijgt.

Dat steuntje in de rug zal komen van gemotiveerde Ajaxsupporters, al is het uitvak bij de aftrap om 20.45 uur slechts voor tweederde gevuld. Meer kaartjes zijn er helaas niet verkocht. Dat is jammer omdat iedereen die uitrechten heeft ook echt de kans kreeg om een kaartje te kopen, maar ja.

Zoals gezegd: de wel aanwezige Ajacieden woensdag in de Gelredome (aftrap 20.45 uur) hebben echt motivatie en doen er alles aan om het elftal voorwaarts te schreeuwen. Al moet je eerst even zorgen dat je bijtijds in de bus stapt, bij welke opstaplocatie dan ook. En waar je ook opstapt, hou de omgeving een beetje netjes.

Als je opstapt bij de Johan Cruijff Arena dien je je tussen 17.15 en 17.45 uur bij ingang Noord B te melden voor vertrek naar Arnhem. Maar er zijn meer opties. Zo is er ook de bekende alternatieve opstaplocatie in Heteren, waar tussen 18.45 en 19.30 uur bussen klaarstaan.

Is er nog een andere reismogelijkheid? Oh, jazeker! Er rijden handige SV Ajax-bussen. Check je mail voor opstaptijden op maat. En vergeet niet dat het treinverkeer rondom station Leiden deze week wordt beperkt vanwege werkzaamheden aan het spoor!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >