Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Utrecht-uit

Er staat een woelig weekeinde voor de deur en niet alleen omdat het vroeg of laat gaat stormen... Nee, ook omdat er een belangrijke speelronde in de eredivisie op het programma staat. Ajax treedt aan op bezoek bij FC Utrecht en we hebben voor de uitsupporters informatie over het opstappen!

07 februari 2020 - 11:18
opstappen1920utrajacar
Beter valt er zondag in Utrecht iets te juichen! © De Brouwer

De uitwedstrijd tegen FC Utrecht is een lastige, maar wat je misschien niet verwacht: de laatste drie maal keerde Ajax met een resultaat terug uit Nieuw Galgenwaard. Laten we hopen dat het kwartet wordt vervolmaakt! En het zou leuk zijn als de uitwedstrijd ook maar iets wegheeft van het thuisduel.

Bij de ontmoeting in eigen huis zagen we misschien wel het beste Ajax van de afgelopen jaren: het spel was om van te smullen en er werd met 4-0 gewonnen. Het kon werkelijk niet op! Gezien de lange lijst van blessures doen we het ook voor een kleine zege. Hoe dan ook, de drie punten zijn heilig!

Op jacht naar die heilige driepunter kan het elftal alle steun gebruiken van het uitvak. Het goede nieuws is dat er 1200 Ajacieden een kaartje hebben voor de wedstrijd van zondag. De aftrap is al om 12.15 uur en dus weten we al zeer bijtijds waar we aan toe zijn.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi dienen alle Ajacieden op te stappen bij de Johan Cruijff Arena. Dit kan tussen 09.30 en 10.30 uur via ingang Noord B, waar je de fouillering ondergaat en vervolgens mag traplopen richting parkeerdek naar de gereedstaande bussen.

Wellicht goed om te weten: als je opstapt bij de JC Arena, hou er dan rekening mee dat het reguliere metroverkeer pas vanaf 09.30 uur op gang komt. Dat je niet op een leeg perron komt te staan... Als je in de auto stapt en parkeert bij Borchland doen we wederom het verzoek om het, zoals altijd, een beetje netjes te houden.

Tenslotte een bericht voor de 'alternatievelingen' die reizen per handige SV Ajax-bus: check je mail voor opstaptijden op maat!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >