Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen Heracles Almelo-uit

Van Madrid naar Almelo. Vorige keer deden we het andersom en dat beviel achteraf prima, maar laten we hopen dat de omgekeerde volgorde ook een mooie en succesvolle fase inluidt. Ajax treedt zondag aan op bezoek bij Heracles Almelo en we hebben informatie voor het uitvak!

21 februari 2020 - 20:03
omwisselen1920herajacar
Eindelijk weer eens winst aanstaande in Almelo? © De Brouwer

De wedstrijd in het Erve Asito begint zondag om 16.45 uur en op die manier hebben spelers plus 500 uitsupporters bijna een volledig weekeinde de tijd om weer op krachten te komen. Dit is van belang met het oog op driepunters die nodig zijn onderweg naar hopelijk een nieuwe schaal.

De laatste twee keer ging Ajax onderuit op het nepgras in wat tegenwoordig het Erve Asito heet, maar in de jacht op revanche na Getafe-uit wordt er dit keer 'gewoon' gewonnen, toch? Hoe dan ook, we zijn vanaf een uurtje voor de aftrap welkom op de parkeerplaats pal naast het stadion.

De poort van de parkeerplaats zwaait om 15.45 uur open en na het parkeren kun je bij een van de aanwezige stewards jouw kaartje omwisselen en naar binnen. De ontvangst bij Heracles is altijd zeer gemoedelijk, inclusief een natje en een droogje, en daar verheugen we ons nu al op.

Omdat er niet zo veel ruimte is op de parkeerplaats dienen Ajacieden een auto met zijn drieën te delen. Anders krijgt de chauffeur geen toestemming om door te rijden. Dit zijn regeltjes waar je geen rekening mee hoeft te houden als je in een handige SV Ajax-bus stapt.

Ben je benieuwd naar de vertrektijden? Check dan je mailbox!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >