Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit

Ajax speelt in deze periode alleen maar interessante uitwedstrijden. Ook die tegen sc Heerenveen is er eentje. De kaartverkoop voor dit uitduel is al gestart, maar omdat wij graag compleet zijn, volgt hier alsnog de informatie. En je weet maar nooit waar het goed voor is!

19 februari 2020 - 11:54
infoverkoop1920heeajacar
Hopelijk kunnen de handjes tegen Heerenveen weer in de lucht! © De Brouwer

Heerenveen-uit maakt onderdeel uit van een belangrijke en drukke reeks wedstrijden. Ajax wisselt Europese verplichtingen af met bekerpotjes en hopelijk het aaneenrijgen van driepunters. Winnen lukt de laatste jaren best vaak in Friesland en het is zaak om die mooie serie te verlengen.

De kans hiertoe dient zich zaterdag 7 maart aan. Het leuke van deze vaak gemoedelijke wedstrijd is dat-ie 's avonds wordt gespeeld. De aftrap staat op het programma voor 20.45 uur. Dit biedt best wat mogelijkheden voor de invulling van het andere deel van de zaterdag.

Er zijn in totaal 1250 kaartjes beschikbaar voor Ajacieden in wat een van de fijnste uitvakken van de eredivisie vormt. Zoals gezegd is de verkoop voor plussers al gestart, maar je hebt met voorrang tot zaterdag het alleenrecht op het kopen van kaartjes. De grote loterij vindt de 22ste plaats om 10.00 uur.

Een kaartje kost 13,95 euro en die prijs valt simpel te verklaren: er is sprake van een autocombi. Dit komt in de praktijk neer op de auto parkeren een kwartiertje lopen vanaf het Abe Lenstra Stadion, eventjes omwisselen en vervolgens naar binnen. Je dient de auto wel met minimaal drie Ajacieden te delen, omdat het anders een beetje krap wordt op het grasveld.

Als je je heen en weer naar Heerenveen liever laat rijden, behoort ook een tripje per handige SV Ajax-bus tot de mogelijkheden. Er staan op de bekende opstapplaatsen zaterdag de 7e bussen klaar. De inschrijving start zaterdag, direct na de loterij. Want het is belangrijk om eerst een kaartje te scoren.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >