Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen hebben ook sc Heerenveen-uit als bestemming

De wedstrijd tegen sc Heerenveen is voor de gemiddelde uitsupporter altijd een heel leuke! Dit heeft alles te maken met de vele beschikbare kaartjes en het prima uitvak, waarin we vaak genoeg staan te juichen. En dan rijden onze handige SV Ajax-bussen ook nog heen en weer!

21 februari 2020 - 19:55
busjes1920heeajacar
Het sfeertje zit er altijd lekker in op bezoek bij Heerenveen. © De Brouwer

Potjes voetbal tussen Heerenveen en Ajax waren maar al te vaak best wel spannend, maar de laatste edities lijkt die spanning er een beetje af. Friesland heeft een goede uitwerking op het scorend en juichend vermogen van de Ajacieden. Laten we hopen dat dit opnieuw het geval is!

Het leuke is dat er bij Heerenveen-uit maar liefst 1250(??) uitsupporters welkom zijn, waardoor het scorend vermogen voor een kaartje op voorhand naar boven kan worden afgerond. We wensen jullie desondanks veel succes als zaterdag om 10.00 uur de resterende kaartjes vrijkomen.

Als jij tegen een inleg van XX euro de loterij wint en zaterdag 7 maart (aftrap 20.45 uur) liever niet in de auto stapt om richting het Abe Lenstra Stadion te karren, kun je je vanaf hetzelfde moment opgeven voor vervoer per handige SV Ajax-bus.

Er staan bussen klaar aan de Amsterdamse Middenweg (20), in Almere/Duivendrecht (4), Den Bosch (25) en Leiden (21). De Sloterdijk-bus zit al vol. De getallen tussen haakjes komen overeen met het aantal vrije stoelen per bus. Scoor wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >