Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blind is terug, ook op de wallpaper!

Op een of andere manier gebeuren er altijd best bijzondere dingen tijdens bekeravondjes. Al zal dat Daley Blind een rotzorg zijn. Hij is terug! En als je terugkeert van een hartprobleem, maakt het toch niet uit tijdens welke wedstrijd dat gebeurt? Hoe dan ook, tijd voor de wallpaper!

13 februari 2020 - 10:22
blindwallvitaja
Scroll snel door om de wallpaper te downloaden! © Pro Shots

Het maakt ons trouwens wel een beetje uit wanneer Blind terugkeerde, want we kunnen hem maar al te goed gebruiken. Natuurlijk, het moet veilig en vertrouwd zijn. We willen niet dat er risico's worden genomen met Daley, maar we weten ook hoezeer hij nodig is.

Blind is het rustpunt achterin, de kapitein die op het veld de koers bepaalt en de man van de fijne voorwaartse inspeelpass. Met Blind erbij gaat er geen balletje meer breed. We zagen het al binnen een minuut na zijn terugkeer tussen de lijnen.

En we hopen het nog veel vaker te zien! We hopen ook dat Ajax de 0-3-overwinning op Vitesse laat volgen door nog veel meer moois. Het is wankel genoeg geweest de laatste tijd, maar met de rentree van Blind en ook Hakim Ziyech hopen we weer vooruit te kunnen kijken.

Op naar de halve finales, op naar Madrid, op naar driepunters! En omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel toe bent aan een nieuw plaatje van Blind als achtergrond van je telefoon... bij deze een wallpaper!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >