Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life magazine 7: win boek uit onze rubriek Ajax Life leest!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

13 februari 2020 - 14:00
win-boek-12002
Welke van deze drie boeken zou jij graag winnen? © Ajax Life

In Ajax Life 7 besteden we aandacht aan drie boeken met een Ajaxtintje. Zo is de nieuwe Hard Gras uit, met als grote verhaal een analyse van de jeugdopleiding van FC Barcelona. Zeg je La Masía, dan zeg je Johan Cruijff, en dus Ajax. Maar waar talenten op De Toekomst floreren, daar stokt de talentenfabriek in Barcelona momenteel. Begenadigd schrijver Simon Kuper sprak met diverse clubofficials, onder wie Patrick Kluivert. Over Ajax gesproken…

Cruijff, Kluivert, het zijn twee spelers die in Amsterdam vele supporters wisten te raken met het spel. In de jaren zeventig liep in de jeugdopleiding nog zo’n briljantje rond: Sjoerd Ruiter. Hij kreeg als eerste het stempel ‘De Nieuwe Cruijff’, en dat deed hem geen goed. Opeens vertrok hij bij Ajax, om een baan te zoeken. Zijn verhaal is – net als die van ruim honderdzeventig andere voetballers met een bijzonder leven – opgetekend in Buiten de Lijnen, van Frank Heinen.

En dan nog een goed boek voor wie weleens meedoet aan de Ajax Life Pubquiz, of die op verjaardagen leuke weetjes over tafel wil strooien. Koning Voetbal, samengesteld door journalisten Paul Onkenhout, Dick Sintenie en Edwin Struis. Zij maakten deze alfabetische rondleiding in het Nederlandse voetbal. Een boek van A tot Z dus, met veel Ajax, van directeur Henri van der Aat tot verdediger Kees Zwamborn.

Wil jij kans maken op een van de deze boeken? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met donderdag 12 maart. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: welke functie bekleedt Patrick Kluivert bij FC Barcelona?

Wil jij het magazine Ajax Life ook ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je dan aan bij Supportersvereniging Ajax!

[gravityform id="476" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >