Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Ajax Kids Tour bij Only Friends in Amsterdam (AFGELAST)

Op zondag 29 maart zijn we met de Ajax Kids Tour weer op bezoek bij Only Friends in Amsterdam Noord. Daar kunnen 120 leden van de Ajax Kids Club van 09.30 tot 12.30 uur meedoen aan het programma.

12 februari 2020 - 13:26

UPDATE: WEGENS HET CORONAVIRUS IS DEZE AJAX KIDS TOURS AFGELAST TOT NADER ORDE

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en we hebben nu meer informatie over datum, tijden en vanaf welk moment je kunt inschrijven. Dus lees onderstaande info goed, want het je wil natuurlijk niet naast een plekje op het veld grijpen.

Het inschrijfformulier vind je op deze pagina. (UPDATE: DEZE AJAX KIDS TOUR IS INMIDDELS VOLGEBOEKT)

Meedoen aan de Kids Tour is supergaaf. In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven. Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die die dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten voor updates!

Wil jij ook meedoen aan evenementen of prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >