Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax hoopt ook na mislukte wintertransfer op Antony

Deadline Day is inmiddels voorbij en dat betekent dat Antony Matheus dos Santos deze winter niet meer naar Ajax komt. Ondanks de mislukte winterdeal hoopt de club het wonderkind met de voetbalnaam Antony alsnog snel in te lijven met het oog op komende zomer.

01 februari 2020 - 11:08
Copyright-ProShots-5506746
Antony draagt in ieder geval tot de zomer nog het shirt van São Paulo. © Pro Shots

Waar het de gehele transferperiode redelijk rustig was rondom Ajax, kwam er vlak voor het sluiten van de markt opeens reuring binnen de club. Ajax was niet specifiek op zoek naar versterkingen, maar zou wel alert blijven op buitenkansjes. Antony was blijkbaar zo’n buitenkansje en dus hoopte de club de aanvaller deze winter nog binnen te hengelen.

Marc Overmars verloor uiteindelijk de race tegen de klok en dus blijft Antony in ieder geval tot de zomer bij zijn huidige club São Paulo. Dat betekent echter niet dat Ajax de hoop op de buitenspeler heeft opgegeven, want het Algemeen Dagblad weet dat de club ook na het sluiten van de winterse transfermarkt door blijft jagen op Antony.

Ajax hoopt snel tot een deal te kunnen komen met de Braziliaanse club, zodat het talent aankomende zomer alsnog naar Amsterdam kan worden gehaald. Ajax is namelijk niet de enige club met belangstelling en dus hoopt Overmars op deze manier te voorkomen dat de club achter het net vist. Ajax is zelfs bereid om het huidige transferrecord te breken voor Antony en meer dan 20,5 miljoen euro op tafel te leggen.

Het grote transferspel is in ieder geval nog niet voorbij!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >