Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Yes! Nieuwe Ajaciedjes met Gravenberch op de cover is uit!

Lucky’s Feestweek is echt nét achter de rug, maar we gaan gewoon door met leuke dingen. Het nieuwste Ajax Kids Clubblad is uit! Het blad valt vanaf vrijdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf 6 jaar.

04 december 2020 - 09:08
Cover Ajaciedjes 1200
Onze magazines voor jong én oud! © Ajax Kids Club

Het blad staat weer knalvol leuke Ajaxweetjes! We vertellen je bijvoorbeeld alles over de nieuwe spelersbus van Ajax. Wist je dat er altijd een kok meegaat in de bus? De bus heeft namelijk een keuken, zodat hij lekker kan koken voor de spelers.

Wat we ook maar gelijk zeggen: maak ruimte aan je slaapkamermuur. In het blad vind je een poster van een juichende Davy Klaassen én een supertoffe poster van Antony met Mohammed Kudus op zijn rug.

Je hebt de voorkant van het blad hierboven natuurlijk al gezien. Ajax Kids Clublid Mason (8 jaar) kwam langs om niemand minder dan Ryan Gravenberch (18) te interviewen. Dat werd echt een onwijs leuk gesprek.

Maar er is meer! Jullie stuurden vragen in voor Edson Álvarez en hij moest daar erg om lachen. De Mexicaanse Ajacied ging geen vraag uit de weg en had er lol in. Maar ja, Ajax Kids Clubvragen zijn dan ook de beste vragen!

Ook spreken we Ajaxsupportertje Mees (11 jaar). Hij hielde een spreekbeurt op school en gebruikte Lucky’s spreekbeurtpakket. Wat denk je? Een 9,5!!!

Het blad valt vanaf vrijdag 4 december op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of maandag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen, stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >