Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word jij ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Telstar?

Heb jij zin om het Noord-Hollandse onderonsje tussen Jong Ajax en Telstar van heel dichtbij mee te maken? Dan hebben we wat moois voor je! We zoeken ballenjongens en -meisjes voor deze wedstrijd op maandag 21 december (aftrap 21.00 uur).

04 december 2020 - 10:21
Ballenjongen 1200
Je krijgt natuurlijk ook zo'n stoere jas aan! © Pro Shots

Telstars Witte Leeuwen komen naar Amsterdam en dat is altijd gezellig. Hoewel, er wordt natuurlijk altijd strijd geleverd op het veld. De ploeg uit Velsen-Zuid staat op de zevende plaats, terwijl de Jong Ajacieden de elfde plek bezetten.

Jong Ajax draait sowieso een beetje wisselvallig. De ene keer spelen de talenten de pannen van het dak en de andere keer draait het voor geen meter. Het is dus altijd even afwachten welk Jong Ajax je te zien krijgt, haha!

Maar hé, uiteindelijk gaat het erom dat spelers als Brian Brobbey en Sontje Hansen beter worden, zodat ze misschien ooooooit vaker voor Ajax 1 spelen. Jij kunt als ballenjongen of -meisje in elk geval van heel dichtbij zien hoe de jonkies het doen tegen Telstar.

Om kans te maken op een plekje als ballenjongen/-meisje moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Win je? Dan nodigen we je uit voor een plekje langs de lijn. Mooi toch, zo in de kerstvakantie? Nou dan!

Nog wel effe over corona… Er mag geen publiek bij de wedstrijd zijn, dus het is zaak dat iemand zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, zelfs stom, maar het zijn helaas de regels waar ook wij mee te maken hebben.

Prijsvraag: hoe heet het stadion van Telstar?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan. Het lidmaatschap is nu inclusief een Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro). Je ontvangt ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >