Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen bij Jong Ajax op een fijne zaterdagmiddag in januari!

Jong Ajax speelt op zaterdagmiddag 9 januari 2021 thuis tegen Helmond Sport. Voor deze leuke wedstrijd zoeken we weer ballenjongens en -meisjes! De aftrap is al om 14.00 uur, dus dat is ook wel een keertje fijn.

24 december 2020 - 14:01
Ballenjongens 1200 Jong
Kom jij zaterdagmiddag lekker naar De Toekomst? © Pro Shots

Jong Ajax speelt zijn wedstrijdjes namelijk vaak in de avonduren. Deze keer dus niet en misschien zorgt dit ervoor dat het voor jou makkelijker is er een keertje bij te zijn. 

Als ballenjongen of -meisje zit je lekker dicht op de wedstrijd, direct achter de reclameborden. En het is sowieso gaaf om op visite te zijn op sportpark De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax.

De tegenstander van Jong Ajax heet Helmond Sport, maar het gaat jou natuurlijk om de spelers van Jong Ajax. Logisch! Het is altijd effe afwachten wie er spelen, maar wie weet mag jij de bal teruggooien naar Brian Brobbey, Naci Ünüvar, Sontje Hansen of Kjell Scherpen.

Om kans te maken op een plekje als ballenjongen/-meisje moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Win je? Dan nodigen we je uit voor een plekje langs de lijn. Mooi toch, zo als start van het nieuwe jaar? Nou dan!

Nog wel effe over corona… Er mag geen publiek bij de wedstrijd zijn, dus het is zaak dat iemand zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, zelfs stom, maar het zijn helaas de regels waar ook wij mee te maken hebben.

Meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met maandag 28 december.

Prijsvraag: hoe heet het stadion van Helmond Sport?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan. Het lidmaatschap is nu inclusief een Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro). Je ontvangt ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >