Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win toffe Tour by Night in de Johan Cruijff Arena!

Een stadiontour meemaken in kerstsferen? Dat kan, want de Johan Cruijff Arena organiseert in de kerstvakantie speciale rondleidingen in ‘sprookjesachtige sferen’. Wij mogen drie keer een setje van twee kaarten weggeven aan onze leden!

07 december 2020 - 10:48
Tour By Night 1200
Beleef het Ajaxstadion eens op een heel andere manier! © Johan Cruijff Arena

Als Ajaxsupporter heb je vast al eens een stadiontour gedaan, waarbij je op plekken komt die normaal niet toegankelijk zijn. Denk aan de kleedkamers, de persruimtes, dug-outs, de spelerstunnel en de gallery of fame.

De JC Arena komt ook deze feestdagen weer met de ‘Tour by Night’. Tijdens deze speciale rondleiding, die alleen wordt georganiseerd tijdens de donkere dagen, beleef jij het Ajaxstadion in de avond en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Je gaat volgens de Arena genieten van een geweldige en speciaal hiervoor gemaakte lichtshow. Het stadion zal helemaal donker zijn en op onverwachte locaties vind je bijzondere lichteffecten en stap je via een virtual reality-beleving in de schoenen van een profvoetballer.

De lichtshows ken je natuurlijk wel een beetje van Europese wedstrijden. Pfoe, mochten we daar maar weer bij zijn... Deze Tour by Night zorgt in elk geval dat je het stadion weer een keertje van dichtbij meemaakt. Het is even doorbijten in deze tijden!

Het stadion biedt deze tours aan op de volgende data:

  • 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29 en 30 december
  • 2 januari

De tours starten in verschillende tijdsloten vanaf 17.00 uur en duren 75 minuten. Volwassenen betalen 18 euro en kinderen 13 euro. Je kunt kaartjes hier bestellen.

Wat je ook kunt doen? Onderstaande prijsvraag van het juiste antwoord voorzien, want we mogen onder leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare drie setjes van twee kaartjes verloten. Meedoen kan tot en met zondag 13 december.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte in de eredivisie het allereerste doelpunt voor Ajax in de Johan Cruijff Aren?

Wil je eens een reguliere stadionrondleiding meemaken? Weet dan dat je als lid van SV Ajax 25 procent korting krijgt. Sluit je aan en krijg een Ajax-mondkapje cadeau!

  • Het formulier kon tot 13-12-2020 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >